INSTAGRAM

tisdag 9 mars 2010

PORTRÄTTET: PRAKTIKANT JESSICALåt oss presentera vår duktiga praktikant Jessica Pettersson som följer med oss den här veckan.

Namn: Jessica Pettersson
Ålder: 18 år
Bosatt: I Jakobstad/ Nedervetil
Studier: Studerar till bildartesan i Yrkesakademin i Nykarleby kombinerat med Topelius gymnasium.
Intressen: Fotografering, inredning och att umgås med systersonen Oliver.

Hej Jessica! Vem är du?
- Jag är en spontan person som gillar att drömma mig bort mellan varven. Mina nära och kära är viktiga för mig. Jag är nog en rätt så social person som mår bra av att uttrycka mig både kreativt och visuellt på olika sätt, något jag får utlopp för i YA!

Var i livet befinner du dig just nu?
- Någonstans mittemellan. Jag har ännu inte kommit underfund med vad jag vill fortsätta studera efter YA! och studenten. Jag är inte främmande för att flytta någon annanstans, men kan också tänka mig att söka jobb här i trakterna. Men först och främst vill jag studera vidare.

Vad gör du om tio år?
- Jag har ett skitfint stort hus med "ein gårrstoran" bibliotek som innehåller nästan allt i bokväg.

Bilderna nedan är tagna av Jessica. Superfina tycker Bildbolaget Du&Vi som hoppas att Jessica fortsätter fotografera även i framtiden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar