INSTAGRAM

torsdag 17 mars 2011

OCH VINNAREN ÄR...

... Ronnie Granlund!


Bildbolaget Du&Vi utlyste under årets bröllopsmässa i Jugendsalen en tävling, där den som knåpat ihop den roligaste / vackraste / finaste / mest känslosamma kärleksförklaringen till sin blivande äkta hälft, kunde vinna en bröllopsfotografering i miljö, värde 300 EUR. Vi har fått in många fina bidrag och det har minsann inte varit lätt att välja. Men vi fastnade ändå för ett bidrag. Och det var den här dikten, skriven av Ronnie Granlund, dedikerad hans blivande äkta hälft. Läs, skratta,  gråt och känn kärleken! Vi ser fram emot att fotografera deras bröllop i sommar :)


Älskade gumman, min blivande fru.
Ingen kan prata och skratta som du.
Du babblar på, om himmel och jord,
Ibland tror jag nästan du ska bli utan ord.

Jag sitter och lyssnar, och försöker förstå,
denna underbara lycka, som är unnad så få.
Dina ögon lyser, du skrattar en stund.
Och jag uppfattar något om grannens hund.

Jag är som förtrollad, ja nästan i trans,
när du pratar och skrattar, helt utan sans.
Din kärlek, din värme, och att du strålar som solen,
gör mig alldels snurrig, där jag sitter på stolen.

Vi ska dela hela livet, vi ska växa med varann´,
för den kärlek som jag känner, den vet jag att är sann.
Mitt liv känns fullständigt, där vi sitter just då,
Jag, som är förälskad, och du, som pratar på.
//Ronnie GranlundInga kommentarer:

Skicka en kommentar