INSTAGRAM

tisdag 10 januari 2012

RESUMÉ 2011 / JANUARI

Ett år till har gått och Bildbolaget Du&Vi har nu fyllt 2 år! Det känns som det var igår vi startade företaget och nu är vi redan inne på vårt tredje år. Tiden går undan när man har roligt :) Vi ser med ödmjukhet tillbaka på det år som gått. Lyckliga är vi som får jobba med det vi gillar allra mest, fotografera! Att vi samtidigt får träffa en hel del människor som ger oss glädje och energi är ju som grädden på moset! 

Vi vill sparka igång vår blogg ordentligt nu från början av året och tänker därmed visa er en daglig resumé över vårt 2011. Bland alla tusentals bilder har vi vrakat och till sist valt ut en orsak per månad som får stå för vår kärlek till jobbet.  Med detta inlägg vill vi tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett gott 2011. Vi ser fram emot att träffa alla både gamla och nya kunder under det nya året!


JANUARI

Med kärlek och bubbel startade 2011! Här är lite bilder från Sandra och Peters bröllopsfest. De får äran att vara först ute i vår resumé. De gifte sig på nyårsdagen och Bildbolaget Du&Vi fanns med och svängde sina lurviga till sena timmen. 1 kommentar:

  1. Fina Sandra och Peter! <3
    Jag såg alla bröllopsfoton du tagit Karolina och de var så bra!

    SvaraRadera