INSTAGRAM

torsdag 19 december 2013

BLAND TOMTAR OCH BRÖLLOP

Kontoret har nu i december förvandlats till tomteverkstad. Det råder ett ständigt sjås kring vår printer, som ännu under morgondagen kommer att förvandla bilder till juklappar åt våra kunder! Vi lovar att alla ni som har beställt bilder till jul, kommer att hinna få dem. Ännu nu under lördagen (21.12) har ni möjlighet att hämta ut era bilder mellan kl. 11 och 16. 

Men mitt i all denna julstress som råder har vi i dagarna även funderat kring och planerat vår bröllopssäsong för 2014! Ni som planerar att gifta er nästa vår, sommar eller höst, ta kontakt! Så skickar vi vår nya prislista med våra bröllopspaket åt er. Vi kan lova er att allt är lite nyare och lite bättre... :) Det lönar sig dock att boka snabbt, flera datum för nästa sommar är redan bokade! 

I somras gifte sig Emelie och Kristoffer, ett par som redan i unga år visste att det skulle bli de två! Bildbolaget Du&Vi fick följa med dem under hela dagen och kvällen, ett minne för livet! Här nedan får ni se bilder från deras bröllopsfotografering ute vid Pörkenäs och i skolparken. Kram och all lycka till er! :) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar