INSTAGRAM

fredag 3 januari 2014

2014 - ETT ÅR MED EXTRA ALLT!Härliga Saga! Vem skulle tro att hon är 87 år? Bilder tagna för tidningen Katternö.

Nu smäller det! År 2014 håller på att rulla igång. Det ska bli ett år med mera glam, mera fest, ja lite mera extra allt helt enkelt - på alla plan! Här på kontoret ser vi med spänning fram emot allt som året kommer att innehålla. Det är nämligen vårt femte år här på Bildbolaget Du&Vi. Det tycker vi är värt att fira, något ni också kommer att få ta del av! Vi kommer bland annat att lansera vår sprillans nya hemsida och blogg, presentera vårt förstorade sortiment av fotoprodukter och tackkort, bjuda er på kampanjer, tävlingar och en hel del annat kul!

Vi är tacksamma över att ännu, efter fyra år tycka att det är kul att gå till jobbet. Känna att vi vill utvecklas, bli bättre och göra vårt bästa för att ni ska få fina minnen i form av bilder. Vårt nyårslöfte blir att våga gå vår egen väg, tro på oss själva och vara stolta över de vi är! Precis som störtsköna Saga ni ser på bilderna. En tuff, snygg böna, 87 år (ung) som tycker att livet alltid ska vara en fest. Varför ha tråkigt när man kan leva la dolce vita? Att träffa henne var definitivt en av höjdpunkterna ifjol. Hon är vår förebild och hennes inställning till livet får bli Bildbolagets tema år 2014. Tack för det Saga! 

Pssst... MÅNADENS ERBJUDANDE!
Alla som beställer en fotografering i JANUARI & FEBRUARI får, förutom de foton som redan ingår i priset, en bild (12x17 cm) med passepartout på köpet. Hör av er så berättar vi mera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar