INSTAGRAM

tisdag 14 januari 2014

VAD GILLAR NI?

Alla gillar vi olika saker. Choklad eller salmiak, sött eller surt, varmt eller kallt. Och förstås gäller detsamma färger och material. Det har vi tänkt på när vi inrett vår fotostudio på Storgatan 15. Kanske du är den lantliga typen som vurmar för trä, korg och spets, den mera busiga skaran som hellre väljer färg och våghalsiga mönster eller så dras du till det grafiska svarta, gråa och vita. Allt funkar!

När det är dags för nästa kund, vet vi här på Bildbolaget Du&Vi, för det mesta inte vad det är för person som kommer att komma in genom dörren. Därför har vi garderat oss och införskaffat rekvisita som ska passa de flesta smaker. Och mera ska det bli! Vi har bland annat flera tapetväggar på kommande. Och mera rekvisita. Det är tänkt att du ska kunna välja på förhand vilken stil du vill ha på dina bilder. Om du vill :) Annars funderar vi tillsammans på plats, vilket vi gärna gör! Huvudsaken är att ni blir nöjda.

Bilderna nedan är tagna i vår studio. Rekvisitastationer som vi så fint kallar dem :) Hur skulle ni vilja ha det, vilken stil tilltalar er?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar