INSTAGRAM

torsdag 10 april 2014

ALLAS VÅR MARIA MONTAZAMI

Maria Montazami står med jetlaggade fötter i nya skor av märket Jimmy Choo. Hon uppmanar leende sin publik att inte titta ner på hennes svullna fötter, vilket förstås alla gör. Det är ju så vi funkar. Ett tv-team följer varje steg hon tar. Filmar publiken, fansen. Att Montazami skulle vara så igenkänd i  Jakobstad hade hon inte räknat med, inte heller hade hon trott att så många skulle flockas kring henne. 

Så inleder Montazami sitt framträdande på ActivExpo-mässan. Lite trevande, glatt, fumlande med lappar och en blyg förfrågan till människorna i publiken att berätta om vad de vill höra. Publiken kan sin "Svenska Hollywoodfruar"-historia visar det sig. Många har följt med programmet från början. Det blir också frågor om varifrån Montazamis kläder kommer. Helt vanliga, från vanlig butik, kostar normalt blir svaret. Sedan får vi också ta del av hennes (som hon säger själv) frissiga hår, extensions och förklaringen till varför hon vill ha långt hår (det passar bra därför att hon är lång). Och förstås kommer det en hel del roliga Montazami-kommentarer, som vi är vana med, och som de flesta som kommit till Tellushallen den här dagen säkert väntat på. Som att vägarna i USA är raka åt båda hållen... 

Så javisst, Maria Montazami gillar Hollywood och glamour, men kontentan av det hon säger är ändå att det viktigaste är familjen och att man finns till för nära och kära. Allt annat är oviktigt, trots att det är roligt. I allt det ytliga finns det något vi gillar. Och det är nog att Maria Montazami är sig själv trots den fina ytan. Hon är mänsklig i sina Jimmy Choo-skor. Hjärtlig och vänlig. Alltid glad och välkomnande och vill möta de människor som finns runt henne. Tellushallen var kanske inte den glammigaste plats man kan hitta, men hon fann sig där också. Det finns bara en Maria Montazami! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar