INSTAGRAM

torsdag 10 april 2014

EN TACKSAM MÄSSA

Vilken ActiveExpo-mässa det blev! Trötta fötter och ont i skrattgroparna, men det var det värt. Vi vill tacka alla fina mässbesökare som var nyfikna på oss i Bildbolaget Du&Vi:s monter. Och till alla fina företagare som också fanns på plats; det var himla kul att få dela dagarna med er! Ingen nämnd och ingen glömd. I år fanns Bildbolaget med både på mässområdet och den inhägnade bröllopsmässan. Utan Toppen-Sanna som hjälpte oss under dagarna och vår praktikant Amanda skulle vi ha haft svårt att få ihop det. Tusen tack också till Tetrix som levererade den superfina reklamväggen som förgyllde vår monter. Om ni funderar på mässor och montrar är det företaget ni ska vända er till!

Och så var det ju Maria Montazami, det går inte att skriva om ActiveExpo utan att nämna henne :) Vilken poppis kvinna! Vi hann säga ett kort "hej" i förbifarten. Men för det mesta såg vi bara ett par ljusa lockar som försvann i folkmängden. Ni var många som ville ha autograf och bild med Hollywoodfrun.

Det blev ett tacksamt inlägg det här, men vi var överväldigade efter helgen, tänk att det finns så mycket trevligt folk därute! Vi syns och hörs!

P.s. I nästa inlägg blir det Montazami för hela slanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar