INSTAGRAM

onsdag 7 maj 2014

VÅRLÄNGTAN & OMAPIHA 2014

Ja, det vill ju sig inte riktigt med den här våren. Den valde att backa en aning och bjuder nu mest på minusgrader. Men det lär ju inte vara för evigt så därför tänkte vi nu bjuda på lite inspiration tills sommarvärmen infinner sig.

I början av april åkte Bildbolaget ner till OmaPiha-mässan i Helsingfors, en enorm mässa med fyra olika avdelningar sprängfyllda med möbler, inredning, husinspiration, växthus, trädgård, knölar och blomster, ja allt mellan himmel och jord.

Tillsammans med företaget Varax byggde vi under en dag upp en monter på 80 kvm. Bildbolagets del av jobbet var att planera montern, ha ansvar över all rekvisita och att sedan sköta stylingen på plats. Tanken var att dela in montern i olika rum där mässbesökarna både kunde känna inspiration till uteliv men även själva visualisera hur Varax utemöbler kunde se ut i den egna trädgården. En mässhall i sig är ganska tråkig, så det krävs en hel del grönt, gammalt och nytt får att få till en hemtrevlig rumskänsla. Att tänka i mässtermer var helt nytt för oss, men ett fantastiskt roligt och annorlunda sätt att jobba på. Vi har under flera år fotograferat och byggt upp fotomiljöer kring Varax produkter, därför spann vi vidare på en del av idéerna som vi jobbat med tidigare, men en hel del nya teman fick också plats, som odlarhörn, grillfest och sommardukning... Så varsågoda, vandra runt lite i Varax monter, kanske ni hittar inspiration till den egna täppan! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar