INSTAGRAM

måndag 5 januari 2015

VÄLKOMMEN 2 0 1 5

Välkommen tvåtusenfemton! Bara att stiga upp och sträck på er nu. Gör som Joas :) Andas in det nya året. Julledigheten är över och jag är glad att vara tillbaka i vardagen. Jag fick helt klart som jag önskade här innan julen, ordentligt med vila. Om än lite ofrivilligt när vi låg däckade i feber halva bunten. Men nu har jag kört den biten i alla fall och är redo att ta mig an det nya året! 

Inte bara att vi har bytt år sen sist, Bildbolaget Du&Vi har även fyllt fem år! Hipp hurra! Det sjätte året inleds med nya fräscha idéer, mål och spännande möten. 
Och en utlottning av ett presentkort, värde 100 EUR födelsedagen till ära! 
För att delta i utlottningen, gör så här:

 • Kommentera detta blogginlägg med varför just ni skulle vilja bli fotograferade
 • Beskriv dina tankar kring fotograferingen (önskemål om plats, stil, tidpunkt osv)
 • Dela detta inlägg på facebook


Vinnaren utses fredagen den 9.1, så fram till dess har ni möjlighet att delta!
Så ska vi hoppas att det är just DU som vinner ;) 

Hälsar,
Karolina97 kommentarer:

 1. En familjefotografering skulle sitta fint, fotona skulle passa bra på vår nya fotovägg, eller hur!? ;) Tidpukt o stil brukar vi nog komna överens om! Kram Linda R

  SvaraRadera
 2. Vi vill vinna!

  När bebisen väl bestämmer sig för att komma så måste ju den också få besöka studion, visserligen har den ju redan varit dit en sväng. Men då visste vi ju inte vem det är! Resten av busiga familjen följer såklart med och vill vara med på ett hörn! ;)

  SvaraRadera
 3. äh, skrev en kommentar som försvann?
  jag tycker vi borde vinna detta presentkort för att bàde jag och ebba har nya vinterjackor som borde dokumenteras i vinterskrud ute pà landet. sen sà skulle det vara trevligt med ett familjeporträtt som inte blev gjort dà ebba blev 1 àr. samt att vi ju faktiskt är stammisar hos er och borde fà detta som belöning och tack för gott sammarbete! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har nyligen förlovat mig och det vore mycket passande att få en fotografering till antingen förlovningsfoton eller kommande bröllop. Vi har aldrig tagit tillsammans några professionella bilder. Jag tar min studentexamen detta år och det vore inte heller dumt med en sådan fotografering!

  Jag och min fästman tycker om naturliga bilder och vill gärna fotas i vackert ljus nära vatten eller i en sagolik skogsmiljö. Väldigt simpelt och glädjefyllt!

  Jag deltog också i utlottningen på viexpo mässan men vann ej, jag hoppas jag har bättre tur denna gång ;) Delar på facebook!

  SvaraRadera
 5. Ååh, jag vill vinna ;)! Vårt familjefoto är inte längre up to date, eftersom vi fått en ny familjemedlem. Så en familjefotografering i kombination med 1-årsfoto skulle sitta fint! Imponerad av era vackra foton och gillar den ljusa lite gammaldags stilen. Det förra familjefotot är taget i studion, så skulle gärna vilja ett uppdaterat i liknande stil :)

  SvaraRadera
 6. Jag har en tid redan funderat på ett familjefoto. För vi har aldrig varit till fotografen samtidigt alla 5! Med äldsta som redan hunnit bli myndig så känns det liksom att det är hög tid, så länge vi ännu är en familj, ja innan vi hunnit bli flera familjer så att säga :)
  Dessutom skulle det vara en ypperlig födelsedagspresent åt mig, januaribarn som jag är. Tänk att få föreviga alla de man älskar mest på ett och samma foto utomhus i snön födelsedagen till ära! Jag blir alldeles exalterad av blotta tanken :)

  SvaraRadera
 7. Vi vill vinna en familjefotografering, roligt att få fina foton av oss alla 3.
  Fotograferingen skulle gärna få ske utomhus med temat tro,hopp och kärlek. Pia Spandauw

  SvaraRadera
 8. En familjefotografering skulle vara något för oss. Jag använder nästan aldrig kameran o kvaliten på de foton jag knäppt med telefonen är inte bra. Vi har inte ett enda foto med hela familjen på så de vore daga att skaffa ett att pryda väggarna i vårt nya hus som snart blir klart.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja vinna så att vi kunde få en familjefotografering, vi har endast en bild på hela familjen, och det skulle vara toppen med några fina bilder att rama in och hänga upp i vårt nya hem som vi flyttar till i vår. Jag skulle isåfall vilja ta bilderna i studio, eller på nån mysig plats utomhus. Håller tummar och tår! :) // Malin Granlund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Malin.granlund1@gmail.com är min mejladress ifall jag har turen på min sida :)

   Radera
  2. Hej! Skulle vara roligt att vinna, då skulle vi välja att vår dotter blir fotad. Vår son blev fotograferad hos er å vi saknar bilder av vår dotter på väggen så skulle passa bra med samma stil som vi hade med sonen :) Min mejladress är linda.sodo@multi.fi

   Radera
 10. Vi skulle bli väldigt glada om vi fått denna rabatt när vi ska ta bröllopsfotografier eftersom man har en del andra utgifter i detta skede. Fotograferingen skulle vara båda utomhus och i studio om infinna sig om cirka 1, 5 år. Skulle det vara försent att använda presentkortet då så skulle jag inte ha något emot att använda det till en familjefotografering eftersom det börjar bli ganska gammalt de förra fotona som vi tog på oss syskon. Fotograferingen skulle jag denna gång vilja ha på sommaren men även denna gång i er studio eftersom alla foton blev så fina och stilrena.

  SvaraRadera
 11. Vår lille son fyller 1 år till sommaren och då vill vi hemskt gärna ta foton på honom men också på hela familjen. Studiobilder med nåt fint tema är sånt som tilltalar oss. Hoppas på tur! :) / abrahamsson.malin@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Min dotter blir 1 år i juni så det skulle vara perfekt till en 1-års fotografering. Fotograferingen skulle gärna få vara utomhus en solig sommar dag, precis som det var den dag hon föddes.

  SvaraRadera
 13. Vi har en rödhårig guldklimp full med energi, som vi skulle vilja föreviga med en barnfotografering. Fotomodellen gillar fotboll och att dammsuga ;)

  SvaraRadera
 14. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att till sommaren kunna boka in en 1års fotografering till vår son. Skulle vara roligt art få fina 1års bilder att rama in. Fotograferingen skulle gärna få vara utomhus, en avslappnad fotografering :)

  SvaraRadera
 15. Liksom många andra är det en familjefotografering alternativt parfotografering som jag skulle önska. :) Det är inte ofta man lyckas få till en sådan fotografering på egen hand så det vore ju enkom att vinna. Bilder tagna utomhus på sommaren, gärna vid havet är sånt som jag faller för! Stilen får gärna vara väldigt informell och lekfull! therese_fredriksson_3@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jamen NU måste det väl ändå vara min tur att vinna! Lilleman fyller ett år på alla hjärtans dag, så detta vore helt perfekt! Självklart vill vi ha mängder av ullibulligulliga ettårsbilder av vår skrattande lilla kille, ridande på en retromoped eller dylikt :) Det skulle bli världens finaste bilder. Nejmen ärligt talat, jag skulle gärna ta studiobilder både på lillkillen allena men också på hela familjen tillsammans. Hoppas vi vinner! H. Lisa Ahlvik (lisa_sjf@yahoo.se)

  SvaraRadera
 17. Grattis på 5 års dagen :)
  Skulle vara jätte rolit om man skulle vinna så en baby/familje fotografering skulle bli av. Har svårt att få med pappan med på en fotografering. Men kanske med din hjälp skulle det gå bättre!? ;)
  Var vi skulle fota beror på årstiden! pratar vi sommar, absolut ute i naturen. Blir det på vintern blir det nog på insidan med något av de vackra bakgunderna du har :)
  God fortsättning på det nya året!
  Mvh. anna.storbjork87@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Oj, så roligt med en utlottning av fotografering. Jag skulle verkligen uppskatta en kombinerad ettårs-, syskon, familjefotografering på hela vår stora familj och våra kära husdjur. Vi har inga sådana professionella bilder. Tidpunkten skulle vara en vacker vårdag i april/maj och utomhus. Naturliga och levande bilder. Temat skulle vara "livet är en fest". En tänkbar plats skulle vara hemma hos oss vid vårt nybyggda hus på landet. Jag håller tummarna för en vinst. Jag vill samtidigt säga Grattis på 5 års dagen & Gott Nytt År! Mvh pernjuse@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Skulle jag vinna skulle det få bli en baby/familjefotografering till våren när babyn är född! Ljusa fina bilder att rama in som minne :)

  SvaraRadera
 20. Skulle vara kul att vinna. Ni tar alltid så fina bilder ☺ foton på blivande 1 åringen eller en familjefotografering på oss alla fyra skulle sitta fint. Visst lyckas man ibland få fina kort på barnen men man står ju alltid själv bakom kameran och finns inte med på några bilder så att få oss alla fångade på bild skulle vara uppskattat ☺ en härlig vårbild utomhus eller en studiofotografering. Hoppas på vinst 😄 Mvh Johanna Söderlund

  SvaraRadera
 21. Skulle gärna vinna presentkortet till vår bröllopsgotografering i Mars! Bilderna skulle vi ta i Studion med någon vacker bakgrund! Hoppas vi vinner!
  Mvh. elinsundstrom94@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jenni Björkman5 januari 2015 16:41

  Jag skulle vilja vinna för att vi inte alls har någon talang inom fotografering i vår familj och därför inte heller har så mycket bilder. Äger inte äns en kamera ;) Skulle bli en familjefotografering Både i studion och utomhus. Jennimard@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Med tanke på att vi för tillfället inte har några aktuella "typiska" fotograferingar på gång... så vinner jag har jag en liten idé att kirra ihop en fotografering med mina barn samt mina syskonbarn och på så vis skulle mommo/fammo få den där barnbarnsgruppbilden hon suktar efter varje gång vi gaddar ihop oss allihopa...;) annahaga@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Har länge velat beställa tid för familjefotografering av vår familj. Men det har tyvärr inte blivit av ännu. Dessutom är det inte så lätt att få 4 barn + 2 vuxna att fastna på samma bild. Men det skulle säkert lyckas med proffs fotografer. Skulle välja att bli fotograferad sommartid och utomhus på en sandstrand snellmananna@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Ja här skulle det nog bli familjefotografering om lotten skulle falla på mej, har aldrig varit hos en fotograf förut så vi har inga proffs bilder och ingen bild på hela familjen tillsammans , skulle nog välja studio :)

  SvaraRadera
 26. Mor, far, barn, svägerska, svåger, syskonbarn, svärmor och svärfar!! På studion!! ��
  annika_mattsson82@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag sku gärna vinna en fotografering hos er för att ja tycker ni fotar jätte bra bilder och jag har varit å fotat min ettåring där å de blev bra! Så skulle vi behöva få fotat ett familjefoto för vi har inte ett enda familjefoto, skulle säkert välja studio! Tilla_90@msn.com

  SvaraRadera
 28. Ett förlovningsfoto önskar jag mej. Är ringmärkt sedan 07/2012 och har inte fått min fästman med på ett foto ännu heller :( har gett upp hoppet med att få rama in ett foto på oss :( Önskar bli fotad i naturen när solen skiner :) Är svag för solnedgångar <3 Stort Grattis till 5 åringen ;) Mvh:Mikaela S

  SvaraRadera
 29. Oj, de här skulle jag gäärna vinna! Det sku få bli våran Alfons 1-års fotografering ifall jag vann. Kanske Mamman å Pappan skulle vela vara med på ett hörn?! Alfons fyller 1år den 19 februari. Så fotograferingen skulle gärna få bli i februari/mars. Sköna och avslappnande bilder tänker jag mig. I studio, kanske utomhus om vädret tillåter..?!
  neamard@gmail.com är mailadressen ifall jag har turen på min sida. 😊

  SvaraRadera
 30. Ettårsfotograffering, plus familjefotograffering, sådär så familjefotona hålls uppdaterade nu när vi blivit 4 personer i familjen :)
  Killen blir ett i maj då nån gång runt maj? Om vädret tillåter gärna utomhus.

  SvaraRadera
 31. Tjohoo å Grattis till de fem åren!
  Hoppas jag vinner! :)
  Kunde bli en familjefotografering troligtvis utomhus någonstans i en lantlig miljö...
  maila mig på ford-race@hotmail.com ifall jag har tur o vinner :)

  SvaraRadera
 32. Hoppas jag har turen på min sida! Eftersom vi inte äger ett ända familjefoto vore det perfekt 😊 Ett stilrent foto i studion skulle passa vår inredning ! // dianafagerholm@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Ja, o varför: för att år 2015 hittills har gett oss två antibiotika kurer, ett besök på barnpoli och en tur med ambulans. Skulle vara skojj att ha något roligt att se fram emot ;)

  SvaraRadera
 34. Vilken härlig utlottning! :)
  Om jag hade turen på min sida så skulle jag se fram emot en porträttfotografering i studio med lite trevlig rekvisita och halvgalna idéer. Jag är i stort behov av både helt vanliga portärtt och lite mer kreativa, så jag tror det kunde bli riktigt roligt!

  Grattis till 5 år förrästen!
  Info[@]Sandramarias.com är mejlen om jag har tur och vinner! :)

  SvaraRadera
 35. Vi har en sprallig tös som fyller 1 år i slutet av Januari så detta sku passa perfekt till 1-års fotograferingen och till vår första familjefotografering. Platsen spelar inte så stor roll, beror lite på vädret. Fotograferingen sku bli någon gång i Februari.
  ellinorbackstrom@hotmail.com ifall vi har turen att vinna! :)

  SvaraRadera
 36. Har länge funderat på en familjefotografering å det skulle sitta bra att vinna en! Har inte ett enda foto av hela familjen och skulle gärna ha ett porträtt i vardagsrummet. Tycker ni har så härliga bilder! Skulle gärna bli fotad i studio. /Anna Granholm

  SvaraRadera
 37. Här skulle det sitta fint med en 1 - års fotografering och en första familjefotografering! Vår lilla tös blir 1 år i april. Avslappnade och roliga bilder i studio. emmakaldstrom@hotmail.com ifall jag har turen på min sida :)

  SvaraRadera
 38. Vår söta tjej fyller 1 år i februari och då tänkte vi passa på att ta familjefotografering på samma gång. Mysiga bilder i studio. Därför skulle det passa utmärkt om vi vann! :) Ni fotade sonen för ett år sen och vi fortsätter gärna med samma fotografer så vet vi att vi får bra bilder! tanja.vikstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. En familjefotografering skulle inte vara helt fel :) Har länge funderat på det, men inte kommit till skott :) vet redan var det porträttet skulle få sin plats.. Hoppas på vinst! :)

  SvaraRadera
 40. Om jag skulle vinna ( hoppas) skulle de blir fotografering på vår lilla son, med kolten på i naturen gå å fina bilder få! hettamarie@hotmail.com

  SvaraRadera
 41. Grattis till era 5år! Vilken utlottning. Vill gärna vinna, eftersom dottern snart (i mars) fyller 1år. Det skall ju förståss förevigas! Tänker mej stilrena kort med lite gammaldags känsla. Kanske också hela familjen skulle vara med på något kort! Håller tummar o tår! :)
  /jenni.grankulla@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Jag skulle gärna vilja vinna en 3 års fotografering av min son.Att fylla ut min tavelvägg med treårs foton skulle vara kul. Han fyller tre år i början av sommaren så utomhusbilder i naturen skulle passa utmärkt! emmasofia.hjulfors@gmail.com

  SvaraRadera
 43. hej,skulle jag vinna skulle det bli familje fotografering,vår äldsta son blir 17 snart och vi har ännu inget familjefoto.Vi skulle ha marint tema med vit bakgrund.H Carina carina0972@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Ååååh, detta skulle ju vara en dröm att vinna :) Har alltid önskat mig ett familjefotografi, men tycks vara "stört-omöjligt" att få vår familj samlad på foto...undrar om ni på Bildbolaget ens skulle lyckas ;) Ifall jag vinner skulle det bli studiofotografering av vår familj...undrar hur det fotot skulle se ut med långa pappan, rödhåriga mamman, spralliga 7-åriga thaisonen och temperamentsfulla snart 3-åriga dottern....månne det skulle gå att få något lugnt och harmonisk foto av oss? ;) H. Sophia

  SvaraRadera
 45. Åh nu skulle jag äntligen få chansen att locka med mig min bästa vän på en kompisfotografering! Det skulle bli glada bilder ute i snön med mössa, tröja och vantar på! Vi ska båda gifta oss under årets gång så en fotografering skulle passa perfekt så vi får ta med oss varsin tavla med vår fina vänskap på då vi snart flyger ut och bygger eget bo!
  Charlotta

  SvaraRadera
 46. Jag skulle vilja vinna en familjefotografering som skulle tas utomhus sommartid. Och på samma gång skulle det tas bilder av båda barnen, eftersom jag själv är så dålig både på att ta kort och att framkalla dem. Josefine-hjulfors@Hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Skulle gärna vilja vinna så vi skulle få kom på en familjefotografering.. :) Har inte något familjefoto av oss så det skulle vara toppen till fotoväggen :) jennica.ahlvik@gmail.com

  SvaraRadera
 48. ett familjefoto skulle vi behöva få till med vuxna barn i huset vore det riktigt skoj!sommaren uti vår fina natur skulle vara så där lagom avslappnat!Ragni. johan.sund@multi.fi

  SvaraRadera
 49. Vill väldigt gärna vinna ett presentkort till er.

  Ett familjefoto vore toppen. Något sånt har vi ännu inte och man vill ju verkligen föreviga det nu när vi äntligen har fått en underbar dotter. Så vi skulle bli jätte glada om vi vann och fick besöka er studio.
  Hoppas på lite tur :)
  mronnbacka@gmail.com

  SvaraRadera
 50. Ett presentkort till den kommande bröllopsfotograferingen skulle sitta riktigt bra. Stilrena och klassiska bröllopsbilder utomhus är vår stil. Håller tummarna! :)
  camillasnellman@hotmail.com

  SvaraRadera
 51. Ett presentkort skulle användas till en ettårsfotografering i sommar med vår lilla prins. Spontana och äkta bilder som visar all glädje och sprallighet som finns i pojken skulle passa perfekt på våra väggar. jennie@tomaskarf.com

  SvaraRadera
 52. Här kommer motiveringen,
  vi vill vinna presentkortet till bröllopsfotograferingen.
  Den 4 Juli har vi redan bokat in,
  men det blir ju billigare om vi sku ha turen att vinn.
  Vigsel och porträtt, då blir fotograferingen komplett.

  johanna_sundqvist12@hotmail.com

  SvaraRadera
 53. Ett presentkort till en familjefotografering sku jag gärna vinna eftersom vi inte har ett enda kort som hela familjen är med på. Bilderna sku bli tagna utomhus i vår/sommar. /p.sundqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 54. Vår lilla prinsessa blir 1 år den 9.1 så det här skulle bli superbra present! Vi skulle ta 1 års fotografering och syskonbild med hennes 6 syskon på nått fint ställe inomhus! Hoppas hoppas vi vinner detta! :) cicci.byggmastar@hotmail.com

  SvaraRadera
 55. Rabatten skulle vara perfekt för oss som skall gifta oss i sommar och skall ha bröllopsfotografering då man har ändå många utgifter då så detta skulle passa oss perfekt. Fotograferingen skulle vara i studio och ute, hoppas vi vinner!
  Corinne__94@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Om vi vinner skulle vi använda presentkortet till en familjefotografering alternativt till en porträttfotografering av vår busiga snart 3-åriga dotter. Vi skulle gärna pryda våra tomma väggar i vårt nybyggda hus med fina bilder av husfolket. :)
  Vi gillar avslappnade, naturliga bilder som gärna får bli fotade i slutet på våren :)
  /Sandra Eklund (eklundsandra@live.se)

  SvaraRadera
 57. Vi har tagit 1-års foton på båda våra barn hos er och varit jätte-nöjda med resultatet. Så nu är det ju bara en familjefotografering som fattas. :) Vi har ett jätte-härligt "skogs-ställe" bakom vårt hus. Med en massa stigar, buskar o dyl. Där skulle det bli mycket härliga foton tidigt på sommaren då allt är sådär nygrönt. tanja_ch@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. Blev lite fel i mailadressen det skall vara: taija_ch@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. Min mamma har länge pratat om att hon vill ha ett familjefoto. Men det har int ennu blivit av. Så detta skulle passa utmärkt för oss! Platsen skulle troligtvis vara på ett vackert ställe nära sjön, en bro eller till skogs. Fotograferingen skulle ske på våren/sommaren :)

  Johannaelisabet@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Jag vill som de flesta andra gärna vinna en familjefotografering. Vi har dock inga barn, men istället två stycken väldigt charmiga och karismatiska hundar. ;)
  Det är alltid jag som håller i kameran hos oss, så det finns väldigt många fina bilder på min make men ytterst få på oss båda. De senaste togs på vår bröllopsdag för snart fyra år sedan och jag känner att det skulle vara roligt med nya foton på oss och våra "svansbarn".

  Jag är en sucker för magiska motljusbilder, skirt gräs och naturen och hade gärna fotats på sommaren i kvällssol.
  Vemsara@gmail.com

  SvaraRadera
 61. Skulle passa perfekt om vi skulle vinna en 1 års fotografering till våran lilla prins. Äkta, stilrena bilder tagna av proffs skulle sitta fint på väggen bredvid syskonens foton. Han blev 1 år 26.12...lotta.sodo@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. Jamen, kanske vi då äntligen skulle få tummen ur och få gjort den där familjefotograferingen som vi pratat om så länge. Glada bilder i studio vill vi ha!

  SvaraRadera
 63. Jag blir mamma i mars och då har jag tänkt att det skulle vara roligt att ta ett familjefoto av vår lilla familj. Så därför skulle det passa perfekt att vinna ett presentkort eftersom ekonomin inte är den bästa när man är mammaledig. Tänker mig att jag vill ta bilderna till sommaren och gärna utomhus om vädret tillåter. Vill inte ha tradionella sitta på en stol-bilder, utan naturliga och lekfulla bilder. Så håller tummarna för att vi vinner! cecilia.calren@gmail.com

  SvaraRadera
 64. Skulle så gärna vilja vinna en fotografering. Blev mamma i slutet av november och man har inte direkt råd att slösa pengar på fotografering när man är två suderande som föräldrar åt knotten. Tänkte ta bilder redan som gravid men som sagt tillät inte ekonomin. Skulle vilja göra en fotovägg i vår lägenhet med fina familje foton och även använda bilderna till min bloggheader. sabinasvenns@hotmail,com

  SvaraRadera
 65. Hejsan! Grattis på födslaren! :)
  Med detta vinstpaket skulle jag vilja ta nya familjefoton! Bilderna på väggen är 8 år gamla så mycket har ju förändrats!
  Saraa_forsman@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Bilder på brudnäbbarna och oss skulle inte sitta helt fel med en duktig fotograf när vi gifter oss på sommaren. Hoppas man har turen på sin sida!
  Sennypeltola@hotmail.com

  SvaraRadera
 67. Här har vi en liten Vincent kille som fyller 6 mån idag! :) Och precis som sin storebror Jerry, vill han bli förevigad på bild hos duovi i den fräscha studiomiljön! :) h, Annika/ annika.annala09@gmail.com

  SvaraRadera
 68. Hej!
  Jag och mina kompisar har hur länge som helst planerat en kompisfotografering men det blir aldrig av! Detta sku sitta perfekt för oss , vi skulle gärna fotograferas i naturen nån dag under sommaren om det är möjligt! :) / Ulrica Björkell

  SvaraRadera
 69. Vi vill gärna vinna en familjefotografering eftersom ni tar så trevliga och proffsiga foton!!

  SvaraRadera
 70. Hejsan Karolina.:-) Vi skulle kunna tänka oss att vinna detta. Det skulle bli som bröllopsftografering. Jag har redan pratat med dig och bokat in oss lördagen den 6.6 vi har funderat på att ta fotograferingen ute i den härliga naturen för vi båda tycker om att vara ute men är inte helt seker på ennu om de blir ute eller inne. :-D:-) // Linnea

  SvaraRadera
 71. om jag vann denna rabatt skulle vi ha en stor orsak att komma hem till finland o jeppis o ta fina familjefoton i studion och på samma gång träffa släkt o vänner �� / anneli_vasara@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Om vi vinner skulle det bli familjefotografering i studion. :)

  SvaraRadera
 73. Mitt inlägg försvann nånstans just, så här kommer det (igen?)..

  Vår prinsessa Lilla My fyller 1 år den 17 januari och hon skulle fotograferas tillsammans med sina stolta storabröder. My är alltid glad och skrattar (bara magen är mätt och hon är pigg!). ❤️

  SvaraRadera
 74. Vill såååå gärna vinna detta! Fotograferingen skulle bli främst min yngre dotter som fyller 1 år i september. Men självklart ska ju syskonfoto samt familjefoto tas på samma gång. Stilrena (fast samtidigt också glada och busiga) bilder, så gärna i nån studio med en ganska ljus bakgrund. Fotona (som utan tvekan skulle förstoras) skulle passa perfekt bredvid förstorade 1-års och familjefotot här på vardagsrumsväggen.
  //vikstromida@gmail.com

  SvaraRadera
 75. För att inte skilja ur för mycket skulle jag använda presentkortet till en familjefotografering. Familjen består av två båtmänniskor och en båthund så fotograferandet borde ske vid vatten. ;)
  Jag älskar den ljusgröna färgen i naturen om våren så jag skulle gärna fotograferas på våren.

  /ida.verkasalo@gmail.com

  SvaraRadera
 76. Jag skulle vilja överraska min familj med en familjefotografering. Jag har länge pratat om att vi borde fixa bilder där vi alla är tillsammans och inte grimaserar, för normala bilder av oss alla finns inte, men det händer liksom aldrig. Vi är 4 personer och just nu har vi en jättebra relation till varandra, så jag skulle vilja föreviga den här tiden vi har.
  jag skulle vilja att vi fotograferade på sommaren vid vattnet för vi bor vid vattnet och det har alltid varit en grej för oss. Gärna roliga och avslappnade bilder av hela familjen tillsammans.
  //sjoskitt@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Hej, har länge planerat en kompisfotografering med mina vänner..men har aldrig riktigt blivit av. Så därför skulle det sitta fint med en fotograferinging på ett fint ställe i naturen ! :)

  SvaraRadera
 78. Skulle gärna fotograferas tillsammans med min underbara pojkvän, vi har inga ordentliga bilder på oss ännu. Fotograferingen skulle helst ske ute i naturen.

  SvaraRadera
 79. Vi vill så gärna vinna en familjefotografering på sommaren i studion :) Ni tar så fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. johannasundelin@hotmail.com

   Radera
 80. Grattis till 5års jubileet. Vore trevligt med foton av fyra generationer, gärna i naturmiljö, tex vid vatten eller i strålande vinterlandskap

  SvaraRadera
 81. Vi skulle använda det till att föreviga dagen då vår lilla tjej äntligen får sitt namn - om vi hinner, för det sker redan nästa helg! :) Och då skulle fotona gärna få tas under dopfesten. Något säger mig att ni tänker lite mer kreativt på församlingscentrets utrymmen än jag. :)

  SvaraRadera
 82. Jag skulle ge bort presentkortet till min syster som förhoppningsvis blir student till våren. Hon tog mina studentfoton men eftersom jag inte lekt lika mycket med inställningarna på systemkameror kan jag inte få till tillräckligt fina bilder åt henne, så detta vore ett perfekt sätt att än en gång säga tack! Och även roligt för henne att få proffsiga bilder.
  stilen på bilderna skulle få vara ganska så enkel&stilren ute i den gröna naturen eller i studion :)

  SvaraRadera
 83. Vore kul att bli fotad med tjejgänget som är 50 +. Tex galaklänningar med Tollowood fruarna eller äventyr i skidspåret, after skinnet skrottats...

  SvaraRadera
 84. Vore jätte roligt om jag vann presentkortet eftersom jag är dålig på att fotografera o äger inte ens en bra kamera.. Vi skulle då fotografera vår dotter som blir ett år till sommaren, och kanske föräldrarna även slipper med på ett hörn. Stället ser vi då, beroende på väder o vind! erikaidab@gmail.com

  SvaraRadera
 85. Fredrika Lassfolk9 januari 2015 08:38

  Skulle vara roligt om man skulle vinna! Då skulle det bli en kompisfotografering med mina kompisar eftersom vi träffas så sällan och vi har ingen bild på oss tillsammans :) skulle bli perfekt bild vid någon strand på sommaren.
  fredrikalassfolk98@hotmail.com

  SvaraRadera
 86. Jag skulle ge presentkortet åt mina morföräldrar som har varit gifta i 60 år till sommaren. De är pigga, glada och aktiva pensionärer som inte tvekar att kasta sig på golvet för att leka med barnbarnsbarnen. :) Fotograferingen kunde ske i skogsmiljö då båda två trivs i skogen med bärplockning, orientering och, vintertid, skidåkning.

  SvaraRadera
 87. Vi gifte oss i smyg hösten 2014, berättade åt släkt och vänner med underbara bröllopsbilder tagna på otröskad och tröskad åker med och utan cowboyhattar. Vi är bönder och har westernridning som stor passion så därför hade vi kostym/bröllopsklänning med äkta stetson och boots :) Nu väntar vi vårt första barn, en prinsessa som kommer till värden om några månader. Min stora dröm är att nästa höst få liknande familjebilder på en tröskad och otröskad åker av oss tillsammans med vår prinsessa samt med ska även vara en liten svartvit kalv och babyns egna minishetlandsponny :)
  Mvh Lotta Stubb, stubblantbruk@gmail.com

  SvaraRadera
 88. eftersom vi väntar tillökning till våren så blir det ju aktuellt med ett uppdaterat familjefoto. En mysig familjefotografering i en vacker vår/sommarmiljö skulle alltså vara uppskattat. :)

  SvaraRadera
 89. Skulle uppskatta ett familjefoto tillsammans med hästen. Förra året var ett mycket jobbigt år med stor sorg. Misste min bror i tragisk trafikolycka. Så sku gärna ha nått roligt att se fram emot. H. Frida skumbanan2@hotmail.com

  SvaraRadera
 90. Eftersom vi förevigade gravidmagen hos er skulle det nu vara roligt att uppdatera med familjefotografering! En lekfull och färgglad studiofotografering med tösabiten :)

  SvaraRadera
 91. Ett familjefoto har vi länge funderat på, om man sku vinna skulle det bli av. Ni knäpper fina bilder både i naturen och i studion . Jag har varit med då ni knäppt 1 års bilder av barnbarnen och de har blivit jätte fina. jag sku välja fotografering i vår/sommar miljö. mi.ha_2007@hotmail.com

  SvaraRadera
 92. Grattis till era 5 år!! Skulle vara roligt att ta ett familjefoto utomhus med alla barn, barnbarn och andra hälfter. Vi har tidigare anlitat er och ni är verkligt proffsiga!! monikapeltola@live.com

  SvaraRadera
 93. Funderade ned frugan och kom fram till att vi inte har ett enda rejält familjefoto. Vi skulle gärna ha några ljusa, fina bilder på oss och dottern att pryda vårt nya sovrum med. Våra gamla bröllopsfoton är så mörka att de inte alls passar med inredningen längre! 😊 Tidpunkten kunde gärna få vara ganska snart, inom de närmaste månaderna.

  SvaraRadera
 94. Hej! Jag gifter mig med min älskade på sommaren och drömmer om en trash the dress fotografering utöver vår traditionella fotografering på D-dagen! (Jag vet inte om mitt förra meddelande kom fram men isåfall kom det under någon annans namn..) Jag gifter mig i Larsmo och skulle vilja ta bilderna typ två veckor efter bröllopet och då vid någon sjö eller så.. Önskar mig detta för att få många fina bilder och också ovanliga lekfulla där vi inte bryr oss om kläderna så mycket.. ;)

  SvaraRadera