INSTAGRAM

onsdag 25 mars 2015

DOPGÅVA

Våren och sommaren bjuder på många festligheter. Med festligheter kommer ofta dilemmat, vad ska jag köpa i present? Speciellt om det är åt någon som redan har allt? Jag vill tro att jag har lösningen på ert problem. Ge ett presentkort på en fotografering! 

Presentkortet är en väldigt uppskattad gåva. Medan trender inom inredning kommer och går, kommer era fotografier att hålla i många år. För generationer efter generationer att uppskatta. Om det sen gäller bilder på lilla bebisen, ettåringen, studenten, de nyförlovade, brudparet, familjen, släkten osv. Ja ni fattar. ALLA bilder är viktiga. Och det bästa med att ge bort ett presentkort på en fotografering, du kan få del av presenten själv, i form av bilder på väggen sen ;)

Så om du nu har ett dop att gå på inom kort och har äran att få bli fadder, eller om det är ditt älskade barnbarn som få sitt namn, hos mig finns presentkort att köpa. Bara att ta kontakt så berättar jag mera.  


Här får ni se babyn Astrid som besökte fotostudion för ett tag sen tillsammans med sin familj. De hade flugit hit från Stockholm dagen innan, så lillan var trött och sov sött  under en del av fotograferingen :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar