INSTAGRAM

fredag 6 mars 2015

BRÖLLOPSMÄSSA 8.3

Nu på söndag kan ni träffa mig på fest- och bröllopsmässan vid mediahörnet i Karleby. Adressen är Strandgatan 8 – 10 och evenemanget pågår mellan kl. 12 – 16. Det är fritt inträde! Hoppas vi ses :)


MARIA & MARKUS


En äkta augustidröm. Det är så jag minns Maria och Markus bröllopsfotografering från i somras. Fotograferingen var inbokad till kl 14. Men medan det stormade ordentligt utomhus här i Jakobstad, var det strålande solsken i Vasa, var paret gjorde höll på att göra sig redo. Platsen för fotograferingen var där mittemellan, på klipporna vid Marias villa. Rädda för stormen beslöt vi att skjuta upp fotograferingen till senare på kvällen, efter bröllopsmiddagen. 

Och som vi hoppades hade stormen lättat. Så medan gästerna ledigt tog sig ett bad i havet, fotograferade jag det lyckligt nygifta paret på de solvarma klipporna i solnedgången. Och jag kan lova er, att jag var helt salig när jag körde därifrån. Den kärleken jag känt på plats, det lugnet och den PLATSEN. Varsågoda, följ med mig tillbaka till Marias och Markus bröllopsdag i augusti!
2 kommentarer:

  1. Tack för underbara bilder från en magisk dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva att jag fick vara med och dela er dag! ❤️

      Radera