INSTAGRAM

måndag 13 april 2015

HILDING ANDERS FINLAND

Ett av de större projekten i fotostudion på Storgatan 15 nu under våren är uppdraget som gjordes åt Hilding Anders Finland. Bildbolaget hade fått i uppdrag att i samarbete med AWA idea att styla och fotografera deras sängar och madrasser till en ny produktkatalog, en produktkatalag som sammanställts av reklambyrån Bock's. Ett stort uppdrag också av den anledningen eftersom hela aulan fick fungera som lagerlokal. Medan studion tömdes på rekvisita, var våra kontor fyllda till maxgränsen. Ett roligt uppdrag som gav mersmak! Och än en gång blev man påmind om vilket härligt utrymme vi får husera i :) Katalogen kan man nu bläddra i vid bl.a. Wilma Interiör som är en av Hilding Anders återförsäljare här i trakten.

/Karolina, Bildbolaget Du&Vi


Tankar om stylingen


Eden består av 3 sängmodeller, Eden3, Eden6 och Eden9. Nyckelorden inför stylingen av kollektionen var välmående, avskalat nordiskt, ärligt, förnyelse, livskvalitet, medveten närvaro och energi. De tre sovrummen presenterar olika målgrupper men utgångspunkten och målet detsamma, sovrummet är din oas för vila och reflektion.

Temafärgerna i Eden3 är gult, beige, grått och svart. Textilier varvas med detaljer i trä, glas och metall. Målgruppen är en ett ungt par som nyss skaffat sin gemensamma bostad och njuter av livet. Färgvärlden i Eden 6 är puderrosa, grått och med inslag av brunt. Målgruppen vid inskaffningen av rekvisita är en barnfamilj. Inredningsdetaljer från antikhandlar och loppisar blandas med nytt. Eden 9 har den lugnaste färgrymden. Mogna nyanser av brunt, beige och läder blandas med linne. Sovrummet bjuder in till ro och vila och less is not more gällande antalet kuddar.

Inredningsdetaljer, möbler, textilier och accessoarer valde jag ut med fingertoppskänsla utgående från den specifika målgruppen. Kontoret var fylld till bredden och höjden med lånegods, privata ting och snittblommor från blomsterbutiken. Detta uppdrag var givande och inspirerande på många sätt. Att skapa rumskänsla i studion som Karolina tolkade och förevigade genom sin lins.

/Anna, AWA ideaInga kommentarer:

Skicka en kommentar