INSTAGRAM

onsdag 1 april 2015

SANDRA + KRISTOFFER

Jag samlar på mig mycket inspiration inför sommarens bröllop just nu. Jag föreställer mig platser eller situationer som kunde funka i en bröllopsfotografering så gott som var jag än går. Det känns i luften att det är på gång. Jag älskar att fotografera brudpar! Få känna kärleken dem emellan och kanske gråta en skvätt under vigseln. Men det är också allt runtomkring. Att se de vackra klänningarna, buketterna och alla detaljer som brudparen så noga funderat ut i förväg. Att ta del av allt det. Jag vill alltid göra mitt bästa så att brudparen får vackra minnen för livet. Det är min hedervärda uppgift som bröllopsfotograf.

Men innan bröllopet kommer förlovningen. Den kärleksfulla och pirriga tiden innan man säger JA. Och för en tid sen fotograferade jag förlovningsbilder åt Sandra och Kristoffer i studion. Ett härligt par! Här kan ni kika på de söta turturduvorna :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar