INSTAGRAM

tisdag 9 juni 2015

I VÄNTANS TIDER

Låt mig presentera Laura och Philip! För snart ett år sen fotograferade jag dem under deras bröllopsdag, de bilderna kan ni se här

Enligt mig är det absolut bästa med mitt jobb att jag får vara med på ett hörn och följa familjer genom olika livshändelser. Att dokumentera en bröllopsdag och sen se hur familjen växer. Få följa små barn som växer upp och får syskon. Så för en tid sen blev det ett kärt återseende när Laura och Philip, nu medan de väntar tillökning, besökte fotostudion för en gravidfotografering. Härliga väntans tider och jag ljuger inte när jag säger att det känns nästan lika pirrigt för fotografen :) Här får ni också ta del av några av bilderna från deras fotografering! 
2 kommentarer:

 1. Vilka fina foton och vilken känsla!
  H Maria S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Roligt att du gillar bilderna :)

   Radera