INSTAGRAM

onsdag 19 augusti 2015

JOHANNA & ALEXANDER

Det är mitten av augusti och en härligt bröllopsstinn sådan. Varje vecka möter jag nu nya brudpar och varje gång är det med samma spänning och förväntan. Vem är nästa brudpar? Hurudan klänning? Än brudbuketten då? Och hur är det med den blivande maken, kommer han bära fluga? Var hålls festen? Inte för att glömma kärlekshistorierna... Det är en lyx att få ta del av allt detta och jag slutar aldrig gotta mig i detaljerna :)

Medan vi nu därför är mitt uppe i denna bröllopsmånad vill jag passa på att visa er bilder från Johanna och Alexanders bröllopsfotografering för en månad sen. En perfekt dag för fotografering när solen gömde sig bakom molnen, ett stiligt och vackert brudpar, inramade av omgivningen vid Jakobstads museum. Vad mer kan en bröllopsfotograf som jag önska sig en lördag i juli?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar