INSTAGRAM

måndag 3 augusti 2015

SARAH & KIM

Hej på er där ute! Här kommer ett litet sommarmeddelande från fotografen :) Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av sommaren! Själv jobbar jag ännu denna vecka delvis hemifrån, går igenom bildmaterial och fixar beställningar blandat med fotograferingar i studion och på fältet. Bäst når ni mig om ni slår en signal på 040 844 3404 eller sänder ett mail till info@duovi.fi. Från och med nästa vecka är det normala jobbtider som gäller igen så då hittar ni mig på Storgatan 15! 

Till dess vill jag att ni ska kika på den här underbart fina duon! Sarah och Kim förlovade sig i vintras och i sommar tog jag deras förlovningsfoton ute vid Aspegrens trädgård. En fotografering jag minns med ett leende på läpparna :) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar